Barion Pixel
„Keresd a csendet. Aki változni akar, aki érni és növekedni szeretne, annak szüksége van a nyugalom helyére. Ami növekedik, az nem üt nagy zajt.” Anselm Gün           

Adventi koszorú - Nuntii Pacis Christi - Ambrozis®

Adventi koszorú


11790 Ft

Az Ambrozis® Adventi Koszorú a karácsonyi várakozás időszakában elengedhetetlen dísz a meghitt otthonokban. Négy kézzel sodort méhviasz gyertyával, élettel teli Nobilis fenyőágakkal, valamint kiválasztott száraz fenyőtobozokkal és méhviasz figurákkal díszített, ez a koszorú tökéletesen megidézi az advent szellemét. Minden gyertya egy-egy adventi vasárnapot szimbolizál, meghozva a hit, remény, szeretet és öröm üzenetét otthonába.

Megosztás közösségi oldalakon

Leírás

Ambrozis® Adventi Koszorú – Örökség és Hagyomány

Fedezze fel a Meghitt Ünnepi Várakozás Varázsát az Ambrozis® Adventi Koszorúval

Leírás: Készüljön fel a karácsonyi időszakra egyedi módon az Ambrozis® Adventi Koszorúval. Az adventi koszorú hagyománya mélyen gyökerezik a keresztény kultúrában, jelképezve az Úr eljövetelének és a karácsonyi ünnepkör kezdetének várakozását. Az Ambrozis® Adventi Koszorú, hűen a történeti hagyományokhoz, négy sodort méhviasz gyertyát, gondosan kiválasztott méhviasz figurákat, természetes száraz fenyőtobozokat, kézzel szedett terméseket és élő Nobilis karácsonyi fenyőágakat ötvöz, hogy a karácsony előtti időszak minden pillanatban meghitt fénybe borítsa.

Főbb Jellemzők:

  • Kézműves Minőség: Minden Ambrozis® Adventi Koszorú gondos kézműves munkával készül, így biztosíthatjuk, hogy minden egyes termékünk egyedi és különleges legyen.
  • Természetes Anyagok: Használjunk fel az ünnepi díszítéshez természet adta alapanyagokat, mint a sodort méhviasz gyertyák és az élő fenyőágak, amelyek hűen tükrözik az adventi időszak természet közeli szellemiségét.
  • Szimbólumok Gazdagsága: Az adventi koszorú minden eleme mély jelentéssel bír, a négy gyertya – hit, remény, szeretet, öröm – mind egy-egy fontos üzenetet hordoz.

Termékleírás: Az Ambrozis® Adventi Koszorú nem csupán egy dekoráció, hanem egy olyan ünnepi szimbólum, amely összeköti az elmúlt idők hagyományait a mai kor várakozásával. Az elegánsan sodort méhviasz gyertyák megnyugtató fénye és a természetes díszítőelemek, mint a méhviasz figurák és fenyőtobozok, gazdag textúrájú kiegészítői az élénk zöld Nobilis fenyőágaknak. Az egyes elemek összhangja tökéletes kiegészítője lehet a adventi asztalnak, hozzáadva a térhez az ünnepi időszak varázsát.

Használati Útmutató: A vasárnapokon gyújtsa meg a gyertyákat az adventi időszak négy hétvégéjén, minden egyes gyertya egy újabb lépcsőfok a karácsonyi ünnep felé. Engedje, hogy a méhviasz gyertyák lágy fénye és a természetes díszítőelemek által teremtett meghitt atmoszféra átölelje otthonát és szíveit az advent minden egyes napján.

 

 Ne hagyd el Uram, bízó népedet, ne tartsd számon elkövetett súlyos bűnét!

      Immár sivár pusztává és romhalmazzá vált Sionnak ékes városa, mert árva lett, 

fájón dísztelen a Néked szentelt csodálatos templom: dicső szép házad, a ház, ahol áldottak őseink Téged.

 

  Mert vétkeztünk: tisztátalanra fordult az életünk, és lehullottunk, mint levelek a fáról ősszel.

Bűneink sodornak minket úgy, miként a bőszült szélvihar. 

Nem láthatjuk tündöklő orcád, elhagytál, és szétszórtál minket igazságos bíró: így volt méltó.

 

                Lásd néped kínját, megpróbáltatását, mert van szíved, és váltsd megbízó néped.

Küldd el a Messiást a királyt és a Bárányt, a köves pusztából Sionnak várát, hogy védje, és zúzza össze már a bűnünk gyászos jármát!

 

Ne légy bánatos, ne légy bánatos, bízzál én népem. 

 Immár közel van üdvösséged. Miért gyötrőd lázas szívedet? Miért emészt a mély bánat? 

Ne félj tehát, van Üdvözítőd: Mert én vagyok az Urad Istened néked, Szentje népemnek és váltságdíja. 

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Attila

Meleg szívvel ajánlom Nándi különleges termékeit. Biztos vagyok benne, hogy egyetlen munkája sem fog csalódást okozni!

C
Csilla

Kiváló minőség, szakértelem, precizitás, odafigyelés, hagyomány, értékek...
Nándi, köszönjük szépen a munkáidat!

    Kosár