Barion Pixel
„Nem az számít, hogy mennyit adunk, hanem hogy mekkora szeretet fektetünk az adásba.” Teréz anya

Ambrozis® Kézműves termelői levendulás méz (250 g.) - Nuntii Pacis Christi - Ambrozis®

Ambrozis® Kézműves termelői levendulás méz (250 g.)


2400 Ft

Töltősúly: 250 g.

Az Ambrozis® kézműves termelői levendulás méz egyedülállóan finom, egészséges édesítőszer, mely a magas minőségű virágméz természetes édességét és az orvosi levendula (Lavandula angustifolia) aromás nyugtató hatását ötvözi. Ez a kézműves méz tökéletes választás azok számára, akik ízletes, mégis természetes és egészséges édesítőt keresnek. Ideális teához, főzéshez, sütéshez, vagy akár egy egyszerű reggelihez. Az Ambrozis® elkötelezett a fenntarthatóság és a környezettudatos csomagolóanyagok mellett, így e termék nem csak ízletes, de csomagolása környezetünkre is gondosan ügyel.

Megosztás közösségi oldalakon

Leírás

Ambrozis® kézműves termelői levendulás méz – Az egészséges édes életmódhoz

Bevezető: Az Ambrozis® kézműves Termelői Levendulás Méz egy kivételes termék, amely az édes ínyencek és az egészségtudatos fogyasztók számára egyaránt tökéletes választás. Ez a különleges méz kombinálja a virágméz természetes jótékony hatásait az orvosi levendula (Lavandula angustifólia) relaxáló és aromás tulajdonságaival, így egyedülálló ízélményt nyújtva.

Részletes Leírás:

  1. Kiváló minőségű összetevők: Az Ambrozis® Kézműves Termelői Levendulás Méz összetevői között csak a legmagasabb minőségű, gondosan válogatott virágméz és Orvosi levendula található, amelyet a Pannonhalmi Főapátság levendulamezőinek virágaiból származnak.
  2. A levendula jótékony hatásai: Az orvosi levendula közismert relaxáló és nyugtató tulajdonságairól, valamint kellemes aromájáról. Ezek a tulajdonságok teszik az Ambrozis® levendulás mézet kiváló választássá a stresszes napok lezárására, vagy egy nyugtató esti teához.
  3. Kézműves gyártási folyamat: Minden egyes üveg Ambrozis® levendulás méz kézzel készül, biztosítva ezzel a termék magas minőségét és egyediségét. A kézműves eljárás garantálja, hogy minden egyes üveg méz megőrizze a virágméz és a levendula természetes ízét és aromáját.
  4. Egészség és íz harmóniája: Az Ambrozis® levendulás méz nem csak ízletes, hanem egészséges is. A méz természetes cukrokat tartalmaz, amelyek gyors energiát biztosítanak, míg a levendula jótékony hatásai hozzájárulnak az általános jó közérzethez.
  5. Sokoldalú felhasználás: Ez a méz tökéletes választás sütéshez, főzéshez, vagy akár egy egyszerű reggeli pirítósra kenve. Kiválóan illik teákhoz, joghurtokhoz és még sok más ételhez és italhoz.
  6. Környezetbarát Csomagolás: Az Ambrozis® mindig is nagy hangsúlyt fektetett a környezettudatos gyakorlatokra. Ezért a levendulás méz csomagolása újrahasznosított anyagokból készül, támogatva ezzel a fenntarthatóságot.

Befejezés: Az Ambrozis® kézműves termelői levendulás méz egy igazi különlegesség, amely ötvözi a természetes ízeket, a kézműves minőséget és a fenntartható gyakorlatokat.

További információk

Tömeg 425 g
Méretek 7,3 × 7,2 cm
    Kosár