Barion Pixel
„Legyetek hűek a kis dolgokban, mert azokban rejlik erőtök.” Teréz anya

Mézes citromfüves Shea vajas szappan - Nuntii Pacis Christi - Ambrozis®

Mézes citromfüves Shea vajas szappan


780 Ft

Ambrozis® Mézes Citromfüves Shea Vajas Szappan

Az Ambrozis® Mézes Citromfüves Shea Vajas Szappan a természetes bőrápolás és a frissítő aromaterápia tökéletes kombinációját kínálja. Ez a gazdag shea vajas szappan a luffa szivacs radírozó hatásával, a mélyen hidratáló virágmézzel és a nyugtató citromfűolajjal táplálja és frissíti a bőrt, miközben természetes összetevői révén puhít és védelmez. Bársonyos habja és friss, citrusos illata minden használatkor érzéki élményt nyújt, így a tisztálkodás igazi élménnyé válik.

EAN: 59990116
Megosztás közösségi oldalakon

Leírás

Ambrozis® Mézes Citromfüves Shea Vajas Szappan – A Felfrissülés és Hidratálás Harmonikus Összhangja

Termék Ismertető

Fedezze fel az Ambrozis® Mézes Citromfüves Shea Vajas Szappan magával ragadó világát, ahol a mindennapos tisztálkodás élményévé válik a bőr frissítése és táplálása. Ez a 100%-ban természetes összetevőket felvonultató, prémium szappan a természet legjavát nyújtja, hogy a bőrápolás nem csupán szükségszerű rutin, hanem igazi élmény legyen.

Élénkítő és Tápláló Összetevők

Az Ambrozis® szappan minden egyes darabjában a gondosan válogatott, természetes összetevők, mint a luffa szivacs, virágméz és méhviasz egyesülnek, hogy tiszta, puhító és védő hatást biztosítsanak az Ön számára. A szárított citromfű és a frissítő citromfűolaj egyedülálló kombinációja revitalizálja az érzékeket, miközben antibakteriális és nyugtató tulajdonságaival óvja a bőrt.

A shea vaj mélyen tápláló és hidratáló képessége a bőr számára nélkülözhetetlen, különösen a száraz vagy érzékeny területeken. Ezek az összetevők, együtt az INCI listán szereplő glicerin, nátrium-sztearát és sorbitollal, biztosítják a szappannak azt a krémes állagát, ami tökéletesen kényezteti a bőrt.

A Termék Előnyei

Az Ambrozis® szappan egy igazi tápanyag-bomba a bőr számára. A nátrium-laurát, nátrium-lauril-szulfát és a nátrium-palmitát olyan lágy, gazdag habzást eredményez, amely alaposan megtisztít, miközben a sztearinsav, laurinsav és palmitinsav megerősítik a bőr természetes védőrétegét. Az EDTA és a kozmetikai pigmentek biztosítják a szappan hosszú élettartamát és vonzó megjelenését.

A Fürdés Élménye

Az Ambrozis® Mézes Citromfüves Shea Vajas Szappan használatakor a felhasználók a bőrükkel együtt a lelküket is kényeztethetik. A frissítő citromfű és a méz édes illata egyedülálló illatélményt nyújt, mely minden használattal felfrissülést és új energiát biztosít. Ez a szappan nem csupán tisztítja a bőrt, hanem az érzékeknek és az elmének is kedvez.

Befejezés

Az Ambrozis® Mézes Citromfüves Shea Vajas Szappan kivételes minősége és odafigyeléssel kiválasztott összetevői révén egy nem mindennapi termék, amely segít egy kis mindennapi spa élményt csempészni a hétköznapok szürkeségébe.

További információk

Tömeg 60 g
Méretek 5,5 × 5 × 3 cm
    Kosár