Barion Pixel
„Nem az számít, hogy mennyit adunk, hanem hogy mekkora szeretet fektetünk az adásba.” Teréz anya

Mézes körömvirágos shea vajas szappan - Nuntii Pacis Christi - Ambrozis®

Mézes körömvirágos shea vajas szappan


780 Ft

Ambrozis® Mézes Körömvirágos Shea Vajas Szappan

Fedezze fel az Ambrozis® Mézes Körömvirágos Shea Vajas Szappan mélyen tápláló hatásának élményét. Ez a gazdagon hidratáló szappan a gyengéd luffa szivacsnak, a virágméznek és a gyógyító hatású körömvirágnak köszönhetően puhává és simává varázsolja bőrét. A shea vaj tápláló tulajdonságai és a damaszkuszirózsaolaj nőies illata a mindennapi tisztálkodást kényeztető rituálévá emeli. Mindezt az INCI szerinti kiváló összetevők biztosítják, így biztos lehet benne, hogy bőre a legjobbakat kapja.

EAN: 59990109
Megosztás közösségi oldalakon

Leírás

Ambrozis® Mézes Körömvirágos Shea Vajas Szappan – A Természetes Szépségápolás Új Standardja

Termékleírás Bevezető

Engedje, hogy a természet esszenciája, az Ambrozis® Mézes Körömvirágos Shea Vajas Szappan, átölelje a bőrét és érzékeit. Ez a magas minőségű, kézműves szappan olyan gondosan válogatott összetevők harmóniáját kínálja, amely nemcsak tisztítja és ápolja a bőrt, hanem táplálja és védi azt a hétköznapi környezet által okozott stressz faktoroktól.

Színvonalas Összetevők Egyedi Kombinációja

Az Ambrozis® szappanban megtalálható luffa szivacs tökéletesen eltávolítja az elhalt bőrsejteket, serkenti a vérkeringést és előkészíti a bőrt a további ápolásra. A virágméz, amely minden egyes szappanunk egyik alappillére, természetes antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal bír, miközben mélyen hidratál és védi a bőrt.

A méhviasz, amely egy másik alapvető eleme ennek a kézműves szappannak, természetes védelmet nyújt a környezeti szennyeződésekkel szemben, miközben segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát. A szárított körömvirág nemcsak szemet gyönyörködtető kinézetet ad a szappannak, de gyulladáscsökkentő és sebgyógyulást elősegítő tulajdonságokkal is rendelkezik.

A Damaszkuszirózsa olaj, a szappan illatának egyik luxus forrása, kifinomult aromaterápiás élményt nyújt, és elősegíti a bőr egészségét és ragyogását. Az összetevők között szereplő shea vaj, intenzív táplálást és hidratálást kínál a bőr számára, segítve a természetes rugalmasságának és bársonyosságának megőrzését.

INCI Összetevők és Azok Jótékony Hatása

Az INCI listán szereplő glicerin és víz kombinációja tökéletes bázist biztosít a hidratáló összetevők számára. A propilénglikol, nátrium-sztearát, és nátrium-laurát hatékony tisztító- és habképződést biztosítanak, miközben a nátrium-klorid és a szorbitol segít a bőr természetes nedvességtartalmának megőrzésében.

A nátrium-lauril-szulfát és a nátrium-palmitát felelősek a szappan lágy, sima állagáért. A sztearinsav, laurinsav és palmitinsav tovább erősíti a szappan szerkezetét és tartósságát, míg az EDTA segíti az összetevők stabilizálását és megőrzi a termék frissességét.

További információk

Tömeg 60 g
Méretek 5,5 × 5 × 3 cm
    Kosár