Barion Pixel
„A hallgatás hit, amikor nyugodtan vársz, mert tudod, hogy az Úr fog cselekedni, amikor lemondasz a világról, hogy az Úrral lehess, amikor nem törődsz azzal, hogy megértsenek téged, mert elegendő neked, hogy az Úr megért, a hallgatás hit.”
Teréz anya

Nászáldás méhviasz gyertya tömjénnel - Nuntii Pacis Christi - Ambrozis®

Nászáldás méhviasz gyertya tömjénnel


4850 Ft

Kézműves termék!

Anyaga:

  • Méhviasz
  • Sellak
  • Organza cseppfogó
Megosztás közösségi oldalakon

Leírás

Esküvő alkalmával az ifjú pár égő Nászáldás méhviasz gyertyával fogadta a nászáldást.

A nászáldás olyan csodálatos és mély értelmű könyörgés, ami megkívánja, hogy végig elmélkedjük az ifjú párral. Csak kiragadva belőle néhányat, most megemlítem, hogy a házastársi szövetség Krisztus és Egyházának titokzatos kapcsolatát jelzi, az asszonyt a szent asszonyok példájára inti, a férjet a feleség segítőtársként való elfogadásra, tiszteletre és áldozatos szeretetre szólítja fel. Mindkettőjüket az erkölcsi tisztaságra, a tanúságtételre, melyet az evangéliumból merítenek. És a végcél, hogy hosszú és boldog házasság után a szentek társaságába jussanak.

Az Ön esküvőjének különleges pillanatát érdemes megünnepelni egy olyan gyertyával, amely nem csak szép, hanem jelentéssel is bír. Az Ambrozis ® Nászáldás méhviasz gyertya tömjénnel pont egy ilyen termék.

Ez a termék nem egy hétköznapi gyertya; az Ambrozis ® Nászáldás méhviasz gyertya tömjén illattal készült, ami mély, spirituális hangulatot teremt. A tömjén az ókor óta ismert, és gyakran használták a vallási szertartásokon, ahol tiszteletet és odaadást fejezett ki.

A méhviasz, amelyből a Nászáldás gyertya készül, természetes és környezetbarát alapanyag, amely hosszabb égési időt és tiszta lángot biztosít. Az 100% természetes méhviasz gyertya nem csak a természetet óvja, hanem egészségesebb választás is az otthonában, hiszen nem bocsát ki káros anyagokat.

Az Ambrozis ® Nászáldás méhviasz gyertya tömjénnel az esküvők szent pillanatainak emlékét őrzi. Egyedi és kézzel készült termék, a legfinomabb méhviaszt és tömjént használ, hogy teremtsen egy kellemes, nyugodt és bensőséges hangulatot. Az esküvők olyan események, ahol minden részlet számít, és ez a gyertya hozzáad egy érintést, ami emeli a luxus esemény színvonalát.

Az illat, a forma, és az érzés, amit az Ambrozis ® Nászáldás méhviasz gyertya tömjénnel kelt, mindegyike örök emléket hagy ezen fontos napról.

Összefoglalva, ha keres egy gyertyát, ami nem csak dekoratív, hanem mélyebb jelentéssel is bír, az Ambrozis ® Nászáldás méhviasz gyertya tömjénnel az ideális választás. Azok számára, akik az esküvőjüket egy különleges és emlékezetes módon szeretnék megünnepelni, ez a termék tökéletes választás. Rendelje meg ma, és tegye az esküvőjét még emlékezetesebbé az Ambrozis ® Nászáldás méhviasz gyertyával tömjénnel!

További információk

Tömeg 150 g
Méretek 2,7 × 39 cm
    Kosár