Barion Pixel
„Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.” Konfuciusz

Ambrozis® Kézműves termelői virágméz (1000 g.) - Nuntii Pacis Christi - Ambrozis®

Akció!

Ambrozis® Kézműves termelői virágméz (1000 g.)


1950 Ft

Töltősúly: 1000 g.

Az Ambrozis® kézműves termelői virágméz egy magas minőségű, tiszta virágméz, melyet gondosan válogatott méhek nektárjából nyernek. Hagyományos kézműves eljárásokkal készült, emellett ez a méz megőrzi a természetes ízeket és tápanyagokat, miközben kiváló természetes édesítőként szolgál. Egészséges, gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságai miatt ideális választás az egészségtudatos fogyasztók számára. Tökéletes teákhoz, sütéshez, főzéshez vagy reggeli ételekhez, valamint elegáns csomagolása miatt ajándékként is kiváló.

Megosztás közösségi oldalakon

Leírás

Ambrozis® kézműves termelői virágméz – Tiszta ízek és természetes édesítés

Bevezető: Az Ambrozis® kézműves termelői virágméz egy magas minőségű, tiszta és természetes méz, amelyet a hagyományos méhészet és a modern technológiák ötvözésével állítunk elő. Ez a virágméz kiváló választás azok számára, akik a természetes ízeket és az egészséges életmódot részesítik előnyben.

Részletes Leírás:

  1. Kiváló minőségű alapanyagok: Az Ambrozis® virágméz alapját a különféle virágok nektárja képezi, amelyet a méhek gondosan gyűjtenek össze. A méz termelése során különös figyelmet fordítunk arra, hogy a méhek természetes és egészséges környezetben éljenek, így biztosítva a magas minőségét a méznek.
  2. Kézműves eljárás: Az Ambrozis® minden egyes üveg virágmézét kézzel készítik, így biztosítva, hogy a méz megőrizze természetes ízét, aromáját és tápanyagtartalmát. A kézműves folyamat lehetővé teszi, hogy minden egyes üveg méz egyedi legyen.
  3. Természetes édesítő: Az Ambrozis® virágméz kiváló alternatívát nyújt a mesterséges édesítőszerekkel szemben. Természetes cukortartalmának köszönhetően gyorsan energiát biztosít, miközben fenntartja a méz antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságait.
  4. Egészségügyi előnyök: A virágméz ismert gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságairól. Az Ambrozis® virágméz rendszeres fogyasztása hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez és az általános egészség javításához.
  5. Sokoldalú felhasználhatóság: Ez a méz tökéletes választás teák, smoothie-k, sütemények, saláta öntetek ízesítésére vagy akár önállóan fogyasztva. Kiválóan alkalmas sütéshez, főzéshez, és a reggeli ételek gazdagításához is.
  6. Környezetbarát csomagolás: Az Ambrozis® elkötelezett a fenntarthatóság mellett, így a Virágméz csomagolása környezetbarát anyagokból készül. A csomagolás újrahasznosított, ami csökkenti a környezeti lábnyomot.
  7. Ajándéknak is kiváló: Az Ambrozis® virágméz elegáns kiszerelése ideális ajándékká teszi minden alkalomra, legyen szó ünnepekről, születésnapokról vagy csak egy kedves gesztusról.

Befejezés: Az Ambrozis® kézműves termelői virágméz nem csak egy termék, hanem egy életérzés. Kézzel készített, természetes, és fenntartható – ez jellemzi legjobban ezt a fajta mézet.

Napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten.

Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű (max. 45°C-os) italba tegyünk minősége megőrzés céljából!

A méz kristályosodása természetes folyamat! A minőségét egyáltalán nem befolyásolja. A kristályos méz 45 °C-os vízfürdőben újra folyékony állapotúvá válik.

További információk

Tömeg 1360 g
Méretek 8,5 × 15,5 cm
    Kosár