Barion Pixel
„Ha mindenki tisztára seperné a maga portáját, az egész világ tiszta lenne.”Teréz anya

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Díszcsomagolás
Szeretnéd összeválogatni saját magad az ajándékcsomagot?
Szeretnél még jobb benyomást tenni ügyfeleidre? Szeretnél kitűnni a többi cég közül kreatív ajándékcsomagolásoddal?
A díszcsomagolást sokszor a karácsonyi ajándékozások során használjuk, de évközben, egy-egy exkluzívabb esemény során is igénybe veszik partnereim.
Én szívesen elkészítem Neked, és így küldöm ki futárszolgálattal, vagy veheted át tőlem személyesen!
A kartondobozokat kizárólag termékkel együtt, ajándék csomagolás céljából tudod megvásárolni tőlem, önállóan nem áll módomban értékesíteni.
Amennyiben nem szeretnél csomagolással bajlódni, akkor rendelj díszcsomagolást a rendelt termékekhez és egy exkluzív mutatós kis csomagban kapod meg a rendelést. Már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod, a megvásárolt termékekhez a megfelelő csomagolást.
Válassz egy Simon András grafikáival díszített kísérő kártyát!
A kártyára ráírhatod az üzeneted és azonnal átadásra is kerülhet az ajándék. Amennyiben azonnal a megajándékozottnak szeretnéd hogy küldjem, ebben az esetben rányomtatom a kívánt szöveget a kísérőkártyára.

A képek csak mintául szolgálnak, lehet belőlük többféle méretben, darabszámban, névvel vagy anélkül rendelni, az évszaknak megfelelő virág díszítéssel.
A termékek mind a rendelés után készülnek el. Vedd figyelembe, hogy ez 1-3 hetet is igénybe vehet. Ha sürgős a rendelésed, emailben vagy telefonon kérdezz előtte a határidőről és a megjegyzés rovatban rögzítsd a megbeszélt határidőt!

    Kosár